Zpráva ze sletu čarodějnic Vědomických

Tak už je po oslavách. Naše BABA JAGA desátá skončila v plamenech a my ostatní jsme si pěkně zakřepčili při hudbě a zpěvu zpěvačky MADII (www.madia.cz).

Průlet obcí s naší společností JAGA-JET tentokrát absolvovalo něco přes jedno sto bytostí různého věku, pohlaví a čarodějného původu. Ty línější a stydlivější na sebe vzali člověčí podobu a čekali na nás přímo v areálu U Sumce. Tím ovšem přišli o možnost účastnit se soutěžních disciplín na místě srazu.  Například přenášení vydloubnutého oka, kruhový oblet perníkové chaloupky, pití nápoje s červem uvnitř, plivání jedovatých slin na cíl, lovení pavouka či oblíbená výroba slizu v čarodílně. Nesmím zapomenout ani na hojně využívaní salon U Jagy. Cuchání a líčení čarodějných bytostí bylo letos opět na vysoké úrovni.

Za zmínku ještě stojí zvláštní způsob dopravy BABY JAGY desáté, která nebyla nesena, ani vezena na koňském povoze, nýbrž byla vezena na velocipédu. Na místo ji dovedly dvě sličné mladé čarodějky.

čarodějnice

Při vlastním obřadu pálení bylo hlasitě předneseno naše zaříkadlo, čímž jsme nejen spálili starou čarodějnici, ale hlavně všechno zlé, co nás v loňském roce potkalo. Věříme, že ten letošní bude lepší a se všemi úžasnými čarodějnými bytostmi se opět sejdeme na 11. Sletu čarodějnic vědomických 30.4.2015

„Babo Jago, leť, leť, leť!“

Tady se můžete podívat na pár foteček.

Bookmark the permalink.

Komentáře jsou uzavřeny.